Vi tilbyder

Tømrer- og snedkerarbejde:

Tilbud:


Vores byggeledere har alle stor erfaring med tilbudsberegning, og vi kan også håndtere digitale udbud. Vi afgiver tilbud på følgende områder: Hoved-, fag- og totalentreprise samt partnering.

Entrepriser:


Hovedentrepriser er den entrepriseform vi primært udfører. En hovedentreprise vil blive udført i tæt samarbejde med vores faste underentreprenører. Flere af disse har vi arbejdet sammen med i mere end 25 år. Rækken af gode samarbejdspartnere og vores egen kerne af erfarne projektledere gør, at vi kan styre projektet sikkert fra start til slut.

Fagentrepriser vil blive udført med 100% egenproduktion indenfor vort eget fag. Med staben af meget erfarne medarbejdere udfører vi ofte opgaver med særligt komplicerede tømrer- eller snedkeropgaver.

Totalentrepriser har vi også solid erfaring med. Med udgangspunkt i bygherres ønsker til byggeprojektet har vi gennem vores egne erfarne projektledere og en række kompetente procesorienterede samarbejdspartnere kompetencerne til at være en solid medspiller for bygherren lige fra planlægningsfasen.

Service- og forsikringsafdelingen består af mere end 30 biler med erfarne tømrere og snedkere der udfører reparationer, vedligeholdelse, til- og ombygninger, udbedring af forsikringsskader mm., og vi håndterer alt fra små timeopgaver til mindre entrepriser.

Det professionelle snedkerværksted (specialopgaver):

Vi har vores eget maskinsnedkeri med topmoderne maskiner og en fast bemanding på 3 personer.

På værkstedet har vi mange specialopgaver, f.eks. med døre og vinduer (eksempelvis runde false). Vi kan praktisk taget lave alt eller sagt med andre ord, der er ikke en opgave, der er for stor eller for lille. Det gælder alt fra restaureringsopgaver til moderne design.

Derfor har vi også et tæt samarbejde med tømrermestre i hele Nordsjælland, der får udført snedkerarbejde hos os, når de får vanskelige specialopgaver ind.

Renovering og restaurering af slotte og fredede ejendomme:

Vi har stor erfaring og ekspertise i renovering og restaurering af fredede ejendomme. Dette skyldes at vi i modsætning til langt de fleste andre tømrere og snedkere, har de gamle værktøjer til rådighed på vores værksted, og derfor kan renovere efter de gamle arbejdsmetoder – med det gammeldags værktøj. På denne måde bliver eksempelvis udskæringer lavet nøjagtig som de oprindelige.

Vi laver en del byfornyelse, hvor de fredede ejendomme kræver en nænsom ekspertbehandling. Herunder kan vi blandt andet nævne vort renoveringsarbejde gennem mange år på både Frederiksborg - og Kronborg Slot for Styrelsen for Slotte og Ejendomme.

Tilbygning:

Ved tilbygninger er det ekstremt vigtigt, at være meget grundige i materialevalg og håndværksmæssige løsninger, så det færdige resultat fremstår harmonisk og funktionelt. Mulighederne er uendelige. Vi kan gøre ideer til virkelighed.

Energioptimering:

Med de stigende energiudgifter er det klogt at tænke på energioptimering af din virksomhed eller dit hus. Ved renovering er der ofte penge at spare. Investering i nye vinduer, jordvarme, solceller eller isolering kan hurtigt være betalt af de løbende besparelser.

Det er ikke ligegyldigt, hvilke energibesparende tiltag du gør først - vi rådgiver gerne om, hvor du kan hente de største gevinster.

Forsikringsskader:

Vi har egen forsikringsafdeling med forsikringsuddannet personale, der kan være behjælpelige med råd, vejledning og selvfølgelig udbedring af skaden. Vores egne taksatorer har siden 2004 arbejdet i Scalepoint systemet, der leverer tjenesteydelser til Forsikringsselskaberne.

Vi har stor erfaring på området og løser alle former for skader, herunder kan blandt andet nævnes, udskiftning af døre og vinduer efter indbrud, oplægning af tagsten og tagplader efter stormskader, udbedring af svampe- og rådskader, reetablering af gulve og tage efter vand- og brandskader samt de store stormflodsskader.

Service:

Børge Nielsen har tillige egen serviceafdeling, der tager sig af mindre bygge- og serviceopgaver. Hertil råder vi over flere servicevogne, der fungerer som små rullende værksteder, der altid er at finde på vejene. Vi udfører service for Boligselskaber, Kommuner og private virksomheder.

Vores medarbejdere er meget selvstændige, og skal selv kunne klare mangeartede opgaver og udfordringer. Forholdet til kunderne er tæt og tillidsfuld, så arbejdsgangen flyder let og uproblematisk. Kunderne bestiller gerne direkte ved den servicevogn, hvor de kender mandskabet. Herved får de en hurtigere betjening og den mest velkvalificerede rådgivning - et plus for alle parter.

Vi har en rammeaftale med Novo Nordisk og er en del af rammeaftalen med Hillerød Kommune.

Nybyggeri:

Vi har stor erfaring i at planlægge og løse nybyggerier – og planlægning er vigtig for store som små projekter. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis der ikke er ordentlig styr på valg af materialer og tidsplaner de forskellige håndværkere imellem. Børge Nielsen har desuden en størrelse, der giver os markante rabatter hos de store trælasthandler. Vi udarbejder gerne et veldokumenteret tilbud på din byggeopgave. Kontakt os og lad os tale om hvordan vi bedst kommer i gang med dit byggeprojekt.

Private kunder:

Hos Børge Nielsen udfører vi også arbejde for private kunder. Disse opgaver udføres af vores serviceafdeling. Ingen opgave er for lille.

En god historie

Vi er en veldrevet virksomhed med mere end 50 års sund historie. Familievirksomheden ejes og drives af sønnerne Jesper og Peter Følbæk Nielsen, samt Claus Løvgreen. Vores godt 100 medarbejdere dækker hele spektret af tømrer- og snedkeropgaver.

Seneste nyheder

Sponsorater

Nordsjællands håndbold
HGI Bordtennis
Ålholm IF – Håndbold
Sigma svøm - Svømning


Børge Nielsen A/S medlem af BYG

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen A/S

Afdeling Hillerød:
Høgevej 8B, 
3400 Hillerød

Afdeling Frederiksværk:
Søfrydvej 5, 3300 Frederiksværk

Tlf.: 4820 7777
Hoved e-mail: 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kreditor e-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nordea 2230 7562 944 294
CVR nr: 18 86 78 42