Nyheder

RENOVER prisen 2014

Skrevet af bnielsen til . Sendt til Nyheder

Børge Nielsen AS med i kapløbet om RENOVER prisen 2014

Børge Nielsen AS har udført tømrerentreprisen i forbindelse med Arkitektfirmas transformering af en gammel fabriksbygning til en ny tegnestue. Projektet er nomineret til RENOVER prisen 2014.

Den lange smalle fabriksbyg- ning på Vermundsgade på Østerbro var oprindeligt en del af Lauritz Knudsens Fabrikker, og blev anvendt til fremstilling af elektriske dele. Bygningen danner efter renovering nu rammen om Arkitektfirmaet PLH ́s tegne- stue.

Snedker- og Tømrermester Børge Nielsen AS fagentre- prise har blandt omfattet nyt indskudt dæk, der fremstår som et stort gennemgående møbel langs den ene side, nye lofter og gulve, nye gipsvægge, akustik på vægge, indretning af kontorlokaler, udførsel af egne-/skæreborde, opsætning af køkken samt isolering i tag, gulve og vægge samt isætning af energi- rigtige forsatsvinduer fremstillet på eget værksted med respekt for eksisterende støbejernsvinduer.

Renoveringen er ganske enkelt et fantastisk eksempel på, hvordan en gammel bygning kan moderniseres og samtidig bevare sin historie og ånd. I hver ende af tegnestuen hænger bla. to kraner, som en tydelig markering af husets oprindelige funktion som industribygning.

Det har været en spændende opgave, og vi har kunnet gøre stor brug af vores erfaringer. Med blandt andre Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, Novo Nordisk og kirker på referencelisten er Børge Nielsen AS vant til at indgå i større renoveringsopgaver med stor respekt for det bevaringsvær- dige. Særligt kan nævnes vores lange erfaring i restaurering af fredede ejendomme.

Børge Nielsen grundlagde i 1965 Snedker- og Tømrerfirmaet Børge Nielsen i Hillerød. I dag er virksom- heden vokset til i alt at beskæftige 80 medarbejdere. Virksomheden har siden år 2002 været drevet i aktieselskabsform. Børge Nielsen har udviklet sig og udvidet forretningen med de områder og teknologier som markedet har efterspurgt. Samtidig har vi altid formået at opbygge langvarige kunderelationer baseret på gensidig tillid. Derfor står Børge Nielsen stadig stærkt efter 49 år i branchen og med 2. generation i spidsen.

Børge Nielsen AS er beskæftiget med alt fra nybygning, tilbygning, ombygning og renovering. Vi har eget snedkerværksted, hvor der fast går 3 mand. Opgaverne er primært entreprisesager udført i fag-, hoved- eller totalentreprise, hvor vi ofte indgår i projekteringsfasen, realiserer projektet og koordinerer det tværfaglige samarbejde med de andre faggrupper. Af opgavetyper kan nævnes, opførsel/ombygning af kontorer, rådhus, skoler, sygehuse og børnehaver, udskiftning/renovering af vinduer, gulve, tage, køkkener, garager, terrasser, lofter og døre mv. Opførsel af enfamiliehuse samt renovering af fredede ejendomme, kirker og slotte.

Børge Nielsen AS har tillige egen serviceafdeling, der tager sig af mindre bygge – og serviceopgaver. Hertil råder vi over flere servicevogne, der fungerer som små rullende værksteder. Vor serviceafdeling har også flere faste kunder, herunder kan blandt andet nævnes vort mangeårige samarbejde med Forsikringsselskaber, Boligselselskaber, kommuner og private virksomheder. Vi har egne taksatorer, der siden 2004 har arbejdet i Scalepointsystemet, der leverer tjenesteydelser til forsikringsselskaberne..

Vores overordnede mål er tilfredse kunder, arbejde af høj kvalitet og arbejdsglæde. Vores stab af egne, veluddannede medarbejdere har værdierne inde under huden. Det sikrer at vore kunder får løst deres opgave på allerbedste vis, både med hensyn til håndværket, styringen og servicen.

Børge Nielsen AS bliver løbende evalueret på byggesager, der henhører under bekendtgørelsen om evaluering af byggesager.

Børge Nielsen benytter Byggeriets Evalueringscen- ter som evaluator på vores byggesager. Børge Nielsen kan fremvise flot karakter- bog med høj Bygge Rating.En god historie

Vi er en veldrevet virksomhed med mere end 50 års sund historie. Familievirksomheden ejes og drives af sønnerne Jesper og Peter Følbæk Nielsen, samt Claus Løvgreen. Vores godt 100 medarbejdere dækker hele spektret af tømrer- og snedkeropgaver.

Seneste nyheder

Sponsorater

Nordsjællands håndbold
HGI Bordtennis
Ålholm IF – Håndbold
Sigma svøm - Svømning


Børge Nielsen A/S medlem af BYG

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen A/S

Afdeling Hillerød:
Høgevej 8B, 
3400 Hillerød

Afdeling Frederiksværk:
Søfrydvej 5, 3300 Frederiksværk

Tlf.: 4820 7777
Hoved e-mail: 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kreditor e-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nordea 2230 7562 944 294
CVR nr: 18 86 78 42