Nysgerrige unge lærer om branchen

Det er en investering i lokalsamfundet og i vores fælles fremtid, når vi giver skoleklasser en forsmag på arbejdet som tømrer og snedker.

Det var nogle spændte elever fra 6. klassetrin på Kokkedal skole, der mødte op hos os for at blive klogere på, hvad det vil sige at arbejde som håndværker.

I løbet af besøget på værkstedet blev eleverne introduceret til de forskellige værktøjer og teknikker, der anvendes i tømrer- og snedkerbranchen- de fik bl.a. prøvet kræfter med at slå søm i, at save, høvle og anvende en boremaskine.

De fik hjælp af en af vores passionerede lærlinge, der delte ud af egne erfaringer, hvilket gav eleverne en unik mulighed for at stille spørgsmål og lære fra en, der allerede er i gang med uddannelsen til tømrer.

Eleverne fik også indblik i igangværende tømrerprojekter og hørte om de udfordringer og glæder, der følger med arbejdet som tømrer og snedker. Her var vores produktionsdirektør Claus Løvgreen på banen med et inspirerende indlæg.

Dagen sluttede af med en velfortjent frokost, hvor eleverne kunne forsætte samtalerne med vores medarbejdere og få flere indsigter i det daglige arbejde.

Vi kan på det varmeste anbefale andre virksomheder at åbne dørene for folkeskoleelever. Hvem ved, måske det kan inspirere de unge mennesker til at overveje en karriere inden for håndværksfaget?

Image

Sådan har vi gjort

Kontakt os

- og hør, hvordan vi kan hjælpe dig