Banner Sponsorater - Helsinge Fodbold

slider-01.jpg

Fodboldklubben nyder moralsk, praktisk og økonomisk opbakning fra støtteforeninger, forældre og sponsorer – det giver gode forhold for børn og unge.

Helsinge Fodbold er stiftet den 23. maj 1919 og er organiseret under hovedforeningen Helsinge Skytte- og Idrætsforening. Klubbens ca. 30 turneringshold har hjemhør på Helsinge Stadion ejet og drevet af den selvejende institution Helsinge-Hallerne, hvor der er rådighed over 70.000 kvadratmeter græsbaner svarende til 7 stk. 11-mandsbaner.

Her er det U11-drengene der får glæde af vores sponsorat, så alle spillerne får et sæt spillertøj, så de kan se ud som de professionelle. Og apropos professionelle, så gør drengene det rigtig godt. Så godt, at sidelinjen ved holdets kampe præges af talentspejdere med deres notatblokke og mobiltelefoner samt at storklubber som Lyngby og FCN har stor interesse i at få træningskampe mod Helsinge's talenter. Årgang 2010 (U11) består af 26 herlige drenge og en fantastisk forældregruppe som bl.a står bag sponsoratet af nyt spilletøj samt træningstøj.

Læs mere om klubbens tilbud her >>

Sponsorater

Kontakt os

- og hør, hvordan vi kan hjælpe dig