slider-01.jpg
Skovlyhuset
Æstetisk og bæredygtig udvidelse af integreret børneinstitution

Bygherre: Rudersdal Kommune
Arkitekt: MM arkitekter
Hovedentreprenør: Børge Nielsen A/S

Skovlyhuset i Holte er historien om en spændende og anderledes måde at bygge et stort hus på.

Den integrerede børneinstitution havde brug for mere plads, og da ledelse og medarbejdere vægter det æstetiske og bæredygtige højt, blev den 600 m2 store tilbygning udført i træ med integrerede solceller på taget. Arkitektur og indretning tager højde for et ønske om fokus på nærvær og leg, og et materialevalg som imødeser de særlige krav der er til akustikken i multifunktionelle fællesarealer.

Samtidig blev de eksisterende 400 m2 institution ombygget og moderniseret med afsæt i en ny styrket læreplan. I samarbejde med personale og ledelse blev der udarbejdet et gennemgribende re-design af vuggestueafdelingen, og der er eksempelvis skabt mange muligheder for tilbagetrækning. I den pædagogiske del af indretningen, er der arbejdet særligt med dialogisk læsning, rolleleg og drama, krop og sansemotorisk stimulans, æstetik og kvalitetsbevidsthed.

Særligt det æstetiske aspekt har givet en positiv indvirkning i hverdagen. Til gavn og glæde for både børn og voksne.

Referencer

Kontakt os

- og hør, hvordan vi kan hjælpe dig