slider-01.jpg

Om Følbæk Gruppen

Det er ingen hemmelighed, at familien bag Børge Nielsen A/S er en aktiv del af det nordsjællandske erhvervsliv og at nye aktiviteter løbende kommer til, når mulighederne opstår - altid med udgangspunkt i Nordsjælland.

Følbæk Gruppen – som Børge Nielsen A/S er en del af - har hovedsæde i Hillerød, og ejes af brødrene Jesper Følbæk og Peter Følbæk, som i mere end 20 år har drevet virksomhed sammen.

Gruppens primære aktivitet er byggevirksomhed med fokus på hoved- og totalentrepriser, og sekundært relaterede aktiviteter som ejendomsudvikling og – investeringer samt venture-investeringer.

25-års jubilæum - historien om to brødre uden brancheerfaring

Den 1. november 1995 tog Jesper Følbæk og Peter Følbæk springet direkte ind i håndværksbranchen, da de overtog deres forældres håndværksvirksomhed Børge Nielsen. Ingen af dem havde en baggrund i branchen. Den modigste af de to – Jesper - fik titel af tømrermester, og forlod en solid karriere i forsikringsbranchen. Peter fortsatte sin karriere uden for virksomheden, og deltog fra sidelinjen indtil han i 2018 trådte ind i virksomheden som koncern- og udviklingsdirektør.

I 1995 var der syv medarbejdere – nu er der 175.

I anledning af jubilæet er "Historien og anekdoterne fra 1995 til 2020" blevet nedfældet i et jubilæumsbrev, og Frederiksborg Amts Avis har lavet et interview med Jesper og Peter - du kan læse brevet og interviewet herunder:

Jubilaeumsbrev 126x164       Jubilaeumsartikel FAA 126x164 

En del af familien