slider-01.jpg
Mindelunden
70 år gammel kontorbygning får selskab af ny tidssvarende bygning.

Bygherre: Kirkeministeriet
Arkitekt: Rønnow Arkitekter
Hovedentreprenør: Børge Nielsen A/S

Funktionalitet, harmoni samt tidssvarende udtryk og indretning var overskrifterne, da arkitekt Kaj Gottlobs 70-år gamle kontorbygning i Mindelunden skulle have selskab af en ny tidssvarende formidlingsbygning. Resultatet blev en ny bygning i naturmaterialer, der falder naturligt ind i Mindelundens grønne omgivelser samt spiller flot sammen med den oprindelige og nuværende kontorbygning.

Mindelunden har med den nye bygning fået dækket deres behov for nye og tidssvarende faciliteter til undervisning af skole- og gymnasieklasser samt til brug til arrangementer og besøgende generelt. Derudover har de ansatte med den nye bygning fået bedre omklædnings- og køkkenfaciliteter, som er blevet tilpasset nutidens lovgivning for arbejdsmiljø.

Den nye bygning blev indviet af Kirkeminister Joy Mogensen den 29. august 2020.

Om Mindelunden
Mindelunden i Ryvangen blev indviet den 5. maj 1950. Mindelundens primære funktion er at bevare mindet om de faldne i Danmarks frihedskamp under den 2. verdenskrig samt at være mindekirkegård for en del af de danskere, som døde under krigen. Mindelunden er en statskirkegård og hører under Kirkeministeriet, mens den daglige drift er varetages af Holmens Kirkegård.

Klik her for mere info Mindelunden.

Referencer

Kontakt os

- og hør, hvordan vi kan hjælpe dig