slider-01.jpg
Blåbærhusene på Frederiksbro, Hillerød
Ambitiøst byggeri i tidløse kvalitetsmaterialer

Bygherre: M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Totalentreprenør: Byggeselskabet PAULSEN A/S
Fagentreprenør: Børge Nielsen A/S

Frederiksbro er den nye bydel i Hillerød, som udmærker sig ved at være et ambitiøst byggeri i forhold til bæredygtighed og kvalitet.

Etape 1 af de nye rækkehuse blev taget i brug i vinteren 2020. Etape 2 og 3 forventes klar til indflytning i løbet af sommeren 2021.

Bygherrens ambition er at skabe en ny bydel med lejeboliger midt i Hillerød, der danner rammerne om, at du er det bedste stedi livet uanset hvor du er i dit liv. For Frederiksbro er en levende bydel skabt til generationer ud fra en grundtanke om livets cyklus. Her opføres over 1.300 lejeboliger med plads til såvel unge studerende, børnefamilierne og de modne og ældre.

Der er lagt vægt på materialer, der både er af høj kvalitet og som har en tidløshed over sig, som gør boligerne attraktive for de kommende beboere, og Børge Nielsen A/S har stået for fagentreprisen på de 89 rækkehuse, som er på 84-144 m2 med tre, fire eller fem værelser og i et, to og tre plan. Det vil sige tagterrasser, carporte, skifer- og facadebeklædning, døre samt andet snedkerarbejde i boligerne. Etape 1 af de nye rækkehuse blev taget i brug i vinteren 2020.

Klik her for mere info om Frederiksbro. Læs også artiklen i magasinet Byggevisioner fra Licitationen - det er på side 10-11.

Referencer

Kontakt os

- og hør, hvordan vi kan hjælpe dig